[ Tanfolyamok ] -ATTRACTOR FIELD TECHNIQUES

Accutone CD Katalógus
2006 január

Bevezető

Az AFT módszer különbözik minden olyan módszertől, amivel eddig találkoztál. Nem számít, hogy ezidáig milyen alternatív megközelítésekkel próbálkoztál testi-lelki problémáid megoldásánál, és ezek mennyire tértek el a hagyományos orvoslástól, nagyon valószínű, hogy mind a hagyományos, mind az alternatív megközelítésben közös volt a kiindulás, hogy a bajok gyökerét a fizikai világban vélte megtalálni. Valami, amit megeszünk, megiszunk, belélegzünk - legyen az gyógyszer, gyógynövény, táplálékkiegészítő - belőlük épül a jól-léthez és az egészséghez vezető út. Az AFT egészen másként tekinti a világot. A quantumfizika és a misztika egyformán osztja ezt a nézetet: a kiváltó ok a nem materiális világban van. Amit megtapasztalunk, az az okozat, nem pedig az ok.

Az okok az energetikai erőkben keresendők, amiket szándékunktól függetlenül akkor hozunk létre, amikor gondolkodunk. Agyunk láthatalan és észrevétlen energiáját a szokásszerű gondolatok, emlékek irányítják, és ez a forrása annak az energiának, ami meggyógyít vagy beteggé tesz minket. Gondolataink energiája jelenti a kapcsolatot az agy és a test között. Ez megmutatkozik abban, hogy képes géneket ki és bekapcsolni, vagy befolyásoni a szöveteket. Az AFT azt használja ki, hogy ez a test és agy közötti kapcsolat kétirányú. Az AFT a technológia és a spiritualitás ötvözete. Életünk minősége megváltoztatható, a betegségek tünetei enyhíthetők, vagy megszüntethetők, egy korábban ismeretlen módon. Figyelmünk központjában az energiaminták állnak, amik a fizikai tünetek okai. A módszer a nemkívánatos energiák harmonikusainak megváltoztatását célozza. Ha az energia jellemzőit megváltoztatjuk ez a tünetek csökkenésében mutatkozik meg.

A te problémád nem szerepel a listán? Vedd fel velünk a kapcsolatot.
Antennák: Minden CD-hez tartozik egy átvivő antenna, használati utasítással együtt

CD Katalógus

1. Alzheimer-kór
Létezik olyan betegség, ami az Alzheimer-kórnál jobban tönkreteszi életünk minőségét? Esettanulmányok bizonyítják, hogy van lehetőség a mentális funkciók visszaállítására, a korábbi életminőség visszanyerésére. Javasoljuk a CD folyamatos lejátszását. Próbáld ki a formulát is. A CD-n levő trackek az Alzheimer kór korai ill. késői stádiumát, valamint a mentális funkciók visszanyerését célozzák.

2. Kar- és kézfájás
Váll-, kar- könyök-, csukló-, vagy kézfájástól szenvedsz? Beszámolók szerint ez a CD felold minden fájdalmat az arthritis(izületi gyulladás) kivételével. A formulák a kéz fájdalmára, a csukló, boka, váll panaszaira valamint a kar fájdalmára alkalmazhatók.

3.Figyelem-hiány - Hiperaktivitás
Nehezedre esik neked, vagy gyermekednek egy helyben ülnötök, és figyelnetek? Ha hiperaktivitással járó figyelem-hiányt diagnosztizálak, ez a CD segít. A hiperaktivitás hetek alatt csökkenthető gyógyszer nélkül.

4. Hátfájás és merevség sorozat
4.a: Nyaki és mellkasi fájdalom
4.b: Ágyéki szakasz és keresztcsonti fájdalom
Minden Cd tartalmazza a szükséges LoC formulákat a Porckoron-fájdalmakra, az izomgörcsből származó fájdalmakra, valamint az ideg-gyök irritációjából származó fájdalmakra ható formulák mellett. Krónikus hátfájás esetén javasoljuk a 24 órás lejátszást. Ld.:alapformulák.

5. Alapkezelés CD
Ez az interaktív CD tartalmazza azokat a formulákat, amelyek a megbocsátásban rejlő erőt használják fel a sikert gátló önkételkedést eredményező blokkok eltávolításához, valamint az érzelmi problémák feloldásához.. Külön rész foglalkozik a bőséggel. Azok számára, akik többféle betegséghez tartozó formulákat ütögetnek, ez a CD kiváltképpen hasznos, mivel tartalmaz minden LoC formulát (20-250), így az ütögetés helyett használhatják ezt is. Minden CD-hez tartozik részletes használati útmutató.

6. Agykárosodás, epilepszia, agyvérzés
Minden benne van a címben. Ugyan az itt található formulákat hónapokig kell használni naponta, a végeredmény nem egyszerűen csak látványos, de teljes mértékben megváltoztatja életünket.

7. Krónikus fáradság szindróma, Lyme betegség, Epstein Bar vírus
Az gondoltad, hogy nincs esélyed megszabadulni a testedet uraló kellemetlen érzésektől és kimerültségtől? Játszd le ezt a CD-t 1-2 hétig, és mindjárt másképp látod a helyzetet. A freonok által kiváltott káros hatás (tapasztalataink szerint) elmúlik mindössze 24 óra alatt.

8. Látászavar
8.a. Látászavar I. Ez a CD azokat az energetikai rendellenességeket célozza meg, amelyek felelőssé tehetők a közel-, illetve a távollátásért, éjszakai látás-zavarokért, szemtengely-ferdülésért, a szem előtt ugráló pontokért és a hályogért - mindezt 60 perc alatt. Használjuk 6 hónapig, vagy szükség szerint tovább.
Track 1: Közellátás
Track 2: Távollátás
Track 3: Időskor látásromlás (Öregszműség)
Track 4: Astigmatizmus (Szaruhártya görbület rendellenesség)
Track 5: Szürkületi vakság (éjszakai látáscsökkenés)
8b. Látászavar II.
Ez a CD a legyakoribb szembetegségek mögött rejlő energetikai rendellenességekre ható formulákat tartalmazza
Track 1: Szürkehályog (Katarakta)
Track 2: Zöldhályog (Glaucoma)
Track 3: Macula degeneráció
Track 4: Macula fibrózis

9. Fejfájás, migrén
Az itt található formulák a fejfájás és a migrén különböző fajtáit okozó energetikai okokra hat (kivéve arc- és fogfájás). Használjuk hosszú ideig naponta, így távol tarthatjuk a fájdalmat. Ld.: ütögetős formulák.

10. Szív- és érrendszeri problémák
Magas koleszterin-szint, magas vérnyomásritmus-zavar, lerakódások az érfalon, infarktus, szívbillentyű-zavar? Próbáld ki ennek a CD-nek a frekvenciáit 3-6 hónapon keresztül, és meglátod az eredményt! Nyugtasd meg a szívedet, és növeld állóképességedet.
Track 1. Kéthegyű mitrális billentyű előreesés
Track 2.: Érelmeszesedés, magas vérnyomás
Track 3.: Arteriosclerosis és hyperlipidémia
Track 4.: Cardiomyopátia

11. Baktérium és vírusfertőzések
Az itt található formulák a gyenge immunrendszer miatt leggyakrabban előforduló bakteriális, gombás, vírusos, mikroplazmatikus, valamint más, élősködők által okozott fertőzések energetikai okait veszik célba. Ideértendő a herpesz és a hepatitisz minden fajtája, a bőrön jelentkező baktériumos és vírusos eredetű fertőzések és a Candida is.

12. Tanulási problémák (figyelem-hiánnyal járó, vagy anélküli)
Diagnosztizálták, hogy te vagy a gyermeked figyelem-hiányos, vagy tanulási problémákkal küzd? Figyeld meg, mi történik, ha egy iskolai félév alatt naponta lejászod ezt a CD-t. Mindenféle tanulási problémán segít, így például olvasási és megértési problémákon, matematikához kapcsolódó nehézségeken, stb. Hiperaktivitásra nem ez a CD a megoldás. (Ld.:fent)

13. Lábfájás
Fáj a lábad, csípőd, térded, bokád, vagy lábfejed? Az e CD-n található formulák a láb és a lábon található izületek problémáit célozzák meg, kivéve az idegbecsípődést és az izületi gyulladást.

14. Szem-irritáció
Ez a CD a Sjogren szindrómát, a száraz szem szindrómát és a szemhéj-gyulladást (Blepharitis) korrigáló formulákat tartalmazza. Szaruhártya kopás, kötőhártyagyulladás is szerepel a Cd-n lévő formulák között.

15. A tudat szintjei -2. lemez
Ez a CD az Alapkezelés című CD párja. A LoC 310 (Elfogadás) -től a LoC 700 (Megvilágosodás)-ig terjedő formulákat tartalmazza. Hatásukra erősödik Isten jószándékú univerzumába vetett hitünk. Továbbá megtalálhatók a Loc20-LoC 250-ig terledő formulák rövidített változata is. Használjuk naponta három hónapon keresztül, ezt követően pedig hetenként. Előfeltétel: az 1. CD elvégzése.

16. Mentális képességek fejlesztése és öregedés miatti emlékezet-kiesés
Egyre nehezebb mentálisan „képben lenni” az idő előrehaladtával? A CD használóinak beszámolója szerint az idős kor által előidézett problémák visszafordíthatók, valamint a többféle memória-zavar is kiküszöbölhető.

17. Csont-ízület gyulladás (Osteoarthritis)
Szerezd vissza életed! Csökkentsd, vagy szüntesd meg izületi fájdalmaidat és a gyulladásokat. A használók arról számoltak be, hogy miután elég hosszú ideig használták a lemezt, kiegyenesedtek ujjaik, sőt, gyűrűjüket kisebbre kellett vetetni, nehogy elveszítsék! Ha nem hiszed, hogy ez lehetséges, próbáld ki először az ütögetéses módszert. Figyeld meg mozgásodat és a fájdalom szintjét előtte és utána.

18. Parkinson-kór
Használók beszámolója szerint csökkentek, illetve eltűntek a mozgási rendellenességek a remegés, a „fagyos” arc és a fáradság, gyakran már az első használat után. Minél tovább használjuk, annál jobb eredményeket érünk el. Ld.:ütögetés. Ne higgy nekünk, próbáld ki.

19. Légzési rendellenességek
Gyakran meg vagy fázva, folyik az orrod, allergiás, légcsőhurutos, asztmás vagy? Ez a CD ezeket a problémákat célozza meg, és még sok mást. Beszámolók szerint a Cd-k napi használata a „gyengélkedős” napokon megváltoztatta a betegek életét. Track-ek: megfázás, tüdőgyulladás, hörghurut, asztma, influenza, tüdőtágulás, azbesztózis, orrmelléküreg-gyulladás légzőszervi vírusfertőzések esetére.

20. Reumatikus izületi gyulladás
Ha reumaitkus izületi gyulladásból származó fájdalmaktól, és deformálódástól szenvedsz, biztos, hogy nagyon meg leszel elégedve ezzel a CD-vel Használók szerint csökkenti az izületi fájdalmat rövid időn belül. Javasoljuk a CD folyamatos használatát.

21. Down-kór
Ezt a CD-t egy éves kornál fiatalabb csecsemőknek javasoljuk. A CD-t folyamatosan kell játszani, a hozzáadott használati útmutatónak megfelelően..

22. Fülcsengés és szédülés
Cseng a füled? Középfül-problémák miatt szédülsz? Ez a CD kifejezetten neked készült. Minden három felhasználó közül kettő arról számolt be, hogy hallása javult 30-60 nap alatt.

23. Gyomor-, bél- és hólyagproblémák
Túl aktív, vagy túl lassú a hólyag-működésed? Hasmenésed, szákrekedésed, cisztád van, vagy esetleg gyomorhurutod, vagy bélirritációd? Netán ég a gyomrod, vagy fel vagy fúvódva? Itt a válasz problémáidra.

23.a Bélproblémák
Chron-betegség, végbéltályog, vastagbélgyulladás, végbélgyulladás esetére.

24.a. Bőrápolás
Kellemetlen bőrproblémáid vannak akné, ekcéma, vagy pikkelysömör formájában? Túl zsíros, vagy túl száraz a bőröd? Szeretnéd, ha finomabb lenne a kezed, és kevesebb ránc díszítene? Terhességi csíkok, sebhelyek? Ezen a CD-n a fentieken kívül még az égési hegekre, és az égési fájdalmakra szolgáló formula is található.

24.b. Bőrbántalmak
A bőr betegségeinek kezelésére szolgáló CD: bőrgyulladás, elszarusodás (keratózis), szklerodermia (bőrkérgesség), viszketés és bőrpír enyhítésére. (Bullis pemphigold, keratosis pilaris, nummular dermatitis, herpetaformus)

25. Allergia I (bőr, orr, szem, anaphylaxis)
Allergiás vagy? A bőrödön jelentkezik, a szemeden vagy szénanáthád van? Ez a CD neked készült! Mindenféle allergiával küszködők lenyűgöző eredményekről számoltak be.

25/a Allergia II (étel-kukorica, búza, tej, tojás stb.; méh csípés, mogyoró, rák, kagyló)
Ételallergiátó szenvedsz vagy a méhcsípésre vagy allergiás.Ezen a CD-n többféle allergiára alkalmazható trackeket találsz.

26. Csontritkulás, csonttörések, csont fájdalmak
Különösen ajánlott a postmenopausában lévőknek. A CD-n szereplő trackek a csontok mindenféle sérülés utáni gyógyulását célozzák. A CD használói közel két hónap után a csontsűrűség változásáról is beszámoltak.

27. HIV-vírus
A CD a HIV tünetek megszüntetését célzó energetikai formulákat tartalmazzák. Alkalmazhatók a leggyakoribb bakteriális, vírus és gombás fertőzésekre, amelyek a HIV vírussal együtt járnak.

28. Pszichológiai sorozat
Az e sorozathoz tartozó összes CD a pszichológiai betegségek energetikai forrásaival foglalkozik.
28/a Bipoláris zavar /mániás depresszió/
28/b Harag és ellenségesség
28/c Függőség/befolyásolhatóság/
28/d Depresszió és gyász
28/e Perfekcionizmus és bűntudat
28/f Szégyenllősség és szégyen
28/g Pánik és szorongás
28/h Skizofrénia és pszichózis
28/j Megszállott kényszeres viselkedés
28/k Életvezetési zavar (Conduct disorder) és Szembenálló/ellenszegülő
magatartás (Oppositional Defiant Disorders)
28/l Túlzott kötődés, ragaszkodás
28/n Asperger Szindróma
28/p Anorexia és Bulimia

29. Fibromyalgia
A CD-n található formulák klinikai tesztek során 3-ból 2 fibromyalgiás betegnél az ízületek ffájdalmának és az izmok feszültségének csökkenését eredményezték.

30. Szisztémás lupus erythematosus
A CD használata az SLE betegek számára a kötőszövet gyulladásának csökkenését, az immunrendszer erősődését és a laborvizsgálaiti eredmények javulását hozta.

31. Alvási rendellenességek
Szenvedsz a saját vagy a párod horkolásától? Túl keveset alszol, vagy túl sokat? Fáradtan ébredsz? Alvási apnoéban szenvedsz? Ez a CD megkönnyebülést hozhat. Ha éjszaka folyamatosan játszod, pihentető lesz az alvás és frissen, üdén ébredsz.

32. Kisállatok, házi kedvencek

33. Fogyás, súllyal kapcsolatok problémák
Ez a CD évek óta folyamatosan fejlődik. Tartalmaz formulákat a farkaséhségre, a test által feldolgozott szénhidrátok, zsírok, és proteinek mennyiségének csökkentésére, Egy külön formula foglalkozik az önelfogadással és az akaraterő elvesztésével és a súlyproblémák hátterében meghúzódó hitrendszerekkel. Interaktív CD, ami lehetővé teszi, hogy azétel utáni vágyat azonnal csökkentse. Nyomtatható használati utasítást tartalmaz.
Track 1: Bevezető
Track 2: Megerősítések
Track 3: Étel utáni vágy
Track 4: Súly kontroll
Track 5: Pszichológiai vonatkozások

34. Viszér
Aggódsz a visszereid miatt, netán zavar a látványuk? A CD használói 2-3 hét után javulásról számoltak be. Műtét nélkül is megszabadulhatsz a visszerektől.

35. Cukorbetegség: mindkét típus
A CD nyomtatható használati utasítást is tartalmaz.
Track 1: Bevezetés
Track 2: Megerősítés sorrendje
Track 3: Egyes típusú cukorbetegség
Track 4: Kettes típusú cukorbetegség
Track 5: Diabetikus neuropáthia

36. Amiotrófiás Lateral Sclerózis (gerincvelői eredetű izomsorvadás)

37. Rákbetegség (rák minden formája + kezelés utóhatásainak kezelése)
Nem állítjuk, hogy gyógyítani tudjuk a rákot, de a visszajelzések szerint jelentősen javítható a betegek életminősége, csökkenthető vagy kiküszölbölhető a fájdalom, valamint azok a mellékhatások, amelyek tipikusan kísérik a kemoterápiát és a sugárkezelést. A CD nyomtatható használati utasítást is tartalmaz.

38. Vesebetegség
A vesebetegségeken kívül tartalmaz formulákat a következő esetekre: policisztás vesebetegség, magas vérnyomás, artheriosclerózis, veseelégtelenség, nephritis.

39. Csípő-térd-csukló-láb műtétek
A két track elnevezése magáért beszél:
Track 1: Fájdalom
Track 2: Gyógyulás
Szükség szerint az egyiket ismételve, vagy mindkettőt egymás után ismételve kell lejátszani. A CD nyomtatható használati utasítást is tartalmaz.

40. Szklerózis multiplex
A CD a szklerózis multiplex, a görcsösség és a mögött álló energiamintákat kezeli,

41. Női problémák
MultiTrack CD. Kezeli a gyakori problémákat és lebontja a tudatalatti korlátokat.
Track1: Cisztitis,
Track 2: Endometriózis,
Track 3: Gombás fertőzések
Track 4: Szabálytalan menstruációs ciklus, menstruációs görcsök, premenstruális szindróma (PMS),
Track 5: Haj gyérülése (csak nőknél)
Track 6: Klimax (menopausa), menopauza hormonális egyensúlytalanság kiegyenlítése, ezzel összefüggő hangulat, kedély változások kezelése,
Track 7: Fibroid tumorok,
Track 8: Hüvelyi szárazság, szexuális öröm fokozása

42. Halláskárosodás
Multitrack CD. Szükség szeint a megfelelő track-et, vagy a teljes CD-t kell lejátszani.
Track 1:Halláscsökkenés
Track 2: Dobhártya sérülés
Track 3: Fertőzések
Track 4: Hallócsont meszesedés

43. Autizmus
Ez a CD a szociális érintkezés gyengülését, a nemverbális viselkedést, a kommunikációt és mások figyelembe vételét célozza meg.

44. Párkapcsolati problémák
Szembenállás, véleményeltérés, gyanakvás, bizalmatlanság, hazudozás, manipulálhatóság, elutasítás, csalódottság, elkülönülés

45. Post Polio Paralitikus szindróma

46. Picks szindróma

47. Együttműködés a kezelésben
Ez a CD bármely terápiában alkalmazható. Azt célozza, hogy az ügyfelek terápiával szembeni ellenállását csökkentse, megerősítse a bizalmat, és mindezt már a várószobában való tartózkodás során!

48. Függőségek
Ez a CD mindenféle függőségtől segít megszabadulni, beleértve a vásárlás, bármilyen anyag, édességek stb. Szüntesd meg a függőségedet, és tarts kordában a tüneteket, amíg szabad nem leszel. A CD nyomtatható használati utasítást is tartalmaz
Track 1: Bevezetés
Track 2: Megerősítés sorrendje
Track 3: Függőség megtörése
Track 4: Szokáskontroll és elvonási tünetek

49. Személyes kiteljesedés
Ez a CD azok számára készült, akik komoly változást akarnak elérni az életükben, viselkedési mintáikban, és a tudatos és tudatalatti szembeszegülésüket szeretnék megtörni. A formulák egyszerre hatnak az énkivetítésre, az előítételes gondolkodásra, az aktív és a passzív ellenállásra. Csökkentik a visszautasítottság, a csalódottság és az én-közpuntúság érzését, míg ezzel párhuzamosan növelik a bizalmat, és elmossák az összetartozást gátló korlátokat. Legjobb a CD-t folyamatosan játszani, és a használói jelentős eredményekről számolnak be, mind saját, mind családjuk életében. Tartalmazza: Bizalom formulát is!

50. Mellkisebbítés (mellszövet csökkentése)
A műtét kellemetlensége, fájdalma és kockázata nélkül.

51. Állkapocs-ízület és az arc fájdalma
A formulák az arc és az állkapocs fájdalmának forrását célozzák.
Track 1: Az arc, a fog és a fogíny fájdalma
Track 2: Állkapocsízület fájdalma és az ízületi tok károsodása
Track 3: Háromosztatú ideg fájdalma (arcidegzsába)

52. Sprue (bélbetegség)
A CD-n lévő formulák nem csak a nem-trópusi eredetű hasi betegségek energetikai okával foglalkoznak, hanem megcélozzák a gabona intoleranciát -úgy általánosságban, a súlygyarapodást, és csökkentik vagy megszüntetik a hasmenést.

53. Nyirokrendszer rendellenességei
Track 1: Nyirokrendszer rendellenességek, fertőzések
Track 2: Nyirokpangás által keletkezett dagadás/ödéma
Track 3: Nyirokszövet daganat (Non-Hodgkin's Limfóma)

54. Köszvény

55. Kopaszság (férfi)

56. Terhességi problémák
Track 1: Teherbeeséssel/fogamzással kapcsolatos problémák
Track 2: A terhesség kihordásával kapcsolatos problémák

57. Általános sebészet
Egyszerűen használható CD. Tartalmaz formulát sebgyógyulás elősegítésére, vérzés elállítására, fertőzésekre csakúgy, mint különféle fájdalmakra: fej, arc, torok, száj, izület, kéz vagy láb fájdalmaira.

58. Prosztatabetegségek
Csökkenti a fájdalmat, duzzanatot, gyulladást, és a jóindulatú prosztata-megnagyobbodást.

59. Remegés (kivéve:Parkinson-kór)

60. Epekő, epevezeték gyulladás és a máj megbetegedései

61. Pajzsmirigy rendellenesség és pajzsmirigy antitest rendellenesség

62. Vérszegénység
vészes vérszegénység, hemolitikus és aplasztikus vérszegénység

63. Szájhigiénia
Fogínysorvadás, fogágygyulladás, fog és fogíny fájdalmak, érzékeny fogak.

64. Szemölcsök és anyajegyek

65. Hospice

Gyógyíthatatlan betegek otthoni és kórházi ápolását segítő CD. Segít leküzdeni az ilyen helyzetekhez kötődő félelmeket. Mentális élénkítő formulákat is tartalmaz, az elme frissen tartása végett.

Lovak Érzelmi problémái